Bios of AHM representatives:

Toronto: Dr Kay Li is President of Asian Heritage Month--Canadian Foundation for Asian Culture (Central Ontario) Inc.. She is Project Leader of the Virtual Museum of Asian Canadian Cultural Heritage (VMACCH) and the Asian Heritage Month Festivals funded by Canadian Heritage, Citizenship and Immigration Canada and Toronto Arts Council. Kay also organizes the annual Asian Heritage Month Lectures and Education Roundtables at University of Toronto and York University.

Calgary: Mayi Arcellana-Panlilio

Title: Co-chair of the Asian Heritage Foundation

* a volunteer with Asian Heritage Month celebrations in Calgary since 2004

* first involvement was with organizing the 1st Pan-Asian classical music concert in collaboration with the Calgary Philharmonic Orchestra

* teaches biology at the University of Calgary

Vancouver: Winnie Cheung, an international and Intercultural educator, is a longstanding supporter of the Vancouver Asian Heritage Month Society. As a current Board Member, she has assumed the role of Interim Executive Director to help the Board reinvent the organization and reach out to youth and municipalities beyond the City of Vancouver within the region.

Timeline:EDT, Montreal Time

In Montreal

9 am-arrival of Accès Asie team, AVW, Ziya and Kiya, set up

9: 40 am - Arrival of dancers with Michel and Saxon

10:00 am-artists ready and on stage for tech check, Constantinople

10:20 am - Arrival of Shawn and Sudesna

10: 40 am- artists ready and on stage for tech check, Michel hip-hop

11:20 pm- artists ready and on stage for tech check, Sudesna & Shawn

12 pm-1 pm-lunch is provided for all

1 pm-in house tech check

2 pm-(Montreal, Toronto Time), 11 am(Vancouver Time), 12 pm (Calgary Time) on line technical run through of cue to cue, city to city of 4 cities with MC, Tetsuro

3 pm –begin videoconference on line, Tetsuro (MC) welcomes and introduces the AHM videoconference to all 4 cities (1 minute)

3:01 pm- Tetsuro introduces Pr. Coloma from Toronto (1min)

3:02 pm- Pr. Roland Sintos Coloma from Toronto (13 min)

3:15 pm- Tetsuro animates the public Q&A, introducess Mayi from Calgary (4min)

3:19 pm- Mayi introduces Hui Nancy Li(1min)

3:20 pm- Pipa performance by Hui Nancy Li (live performance) (10min)

3:30 pm- Tetsuro animates public Q&A, introduces Winnie from Vancouver (4min)

3:34 pm- Winnie introduces Ray Hsu (1min)

3:35 pm- Ray Hsu from Vancouver (20 min)

3:55 pm- Tetsuro animates the public Q&A, introduces Janet from Montreal (4min)

3:59 pm- Janet introduces Sudesna & Shawn (1 min)

4:00 pm- Sudesna & Shawn (13 min)

- 4:13 pm-Tetsuro animates the public Q&A with Shawn and Sudesna (4min)
- 4:17 pm- Tetsuro introduces Julie Metha from Toronto(1min)
- 4:18 pm- Julie Metha from Toronto (13min)
- 4:31 pm- Tetsuro animates the public Q&A, presents Mayi from Calgary (4min)
- 4:35 pm- Mayi introduces Vietnamese Youth Association (1min)

4:36 pm- Dance performance of Vietnam's three regions by the Calgary Vietnamese Youth Association (10min)

- 4:46 pm- Tetsuro animates the public Q&A (4min)
- 5:00 pm- Janet inroduces Montreal with Michel Lim and Saxon Fraser (1min)
- 5:01 pm- Michel, Ddimplz & Did,3min., Saxon & Fred,4min., Michelsolo,2min. (12min)
- 5:13 pm- Tetsuro animates the public Q&A with Michel and Saxon (4min)
- 5:17 pm- Tetsuro introduces Lien Chao from Toronto (1min)
- 5:18 pm- Lien Chao from Toronto (13 min)
- 5:31 pm- Tetsuro animates the public Q&A, presents Mayi from Calgary(4min)
- 5:35 pm- Mayi introduces "Straight to it" (1min)
- 5:36 pm- All-styles dance performed by "Straight to it" (live performance) (10min)
- 5:46 pm- Tetsuro animates the public Q&A, presents Winnie from Vancouver (4min)
- 5:50 pm- Winnie introduces Joyce Lam (1min)
- 5:51 pm- Joyce Lam from Vancouver (20min)
- 6:11 pm- Tetsuro animates the public Q&A (4min), presents Janet from Montreal
- 6:15 pm- Janet introduces Montreal with Kiya and Ziya (1min)
- 6:16 pm- Montreal Constantinople (13min)
- 6:29 pm- Tetsuro animates public Q&A, Kiya & Ziya, presents Mayi of Calgary (4min)
- 6:33 pm- Mayi introduces Dr Hieu Van Ngo (1min)
- 6:34 pm- Talk on "Reaching Out" by Dr Hieu Van Ngo (10min)
- 6:44 pm- Tetsuro animates the public Q&A (4min)
- 6:48 pm- open Q&A (10min)
- 6:58 pm- Tetsuro, thank yous, all publics, all cities say farewells
- 7:00 pm- sign off line, wrap up
- 8:00 pm- out of venue